2020. április 15., szerda

Szép, mosolygós és újratöltődött napot kívánok Nektek :)

Ez már a negyedik hét a DigiSuliban, már szinte rutinszerűen mennek a napok, lassan mindenki megszokja az új helyzetet és talán kezditek is kicsit megszeretni. Én, bevallom, az elején picit a sötétben tapogatóztam, de mára eljutottam arra a szintre, hogy élvezem is azt, hogy újabbnál újabb dolgokat fedezek fel az online isi világában. Ti is biztosan észrevetettétek magatokon azt, hogy reggelente már csukott szemmel is el tudnátok indítani az órákat :) a learningapps már a kisujjatokban van, és biztosan van köztetek legalább egy valaki, akinek van saját csevegése a Discordon :)


Eltelt a Húsvét is, kicsit másképpen mint azt megszokhattuk, de a jelenlegi helyzetben most semmi sem furcsa vagy rendhagyó. Jövőre már csak emlékként fogunk beszélni arról, hogy Zöld erdőben jártam...volna  😌😊😉


Fiúk, tegye fel a kezét, aki a locsolkodást is on-line "intézte"   ✋🙋 egy nagy virtuális pacsi annak, aki így tett.


Apropó, verset mondtatok?? Ha igen, és szeretnétek megosztani, írjátok meg kommentben.



A mai nap első feladata, hogy ne mindig "csak" a gép,laptop, telefon előtt kockuljunk, hogy írjátok le kézzel, mivel töltöttétek a tavaszi szünetet.  Ha kész, fotózzátok le és küldjétek el nekem a bettinalencse@gmail.com címre. Az első és második évfolyamon tanulóknak, elég lesz 3 mondat és egy szépséges rajz.  

Harmadik és negyedik évfolyam, ti legalább 5 mondatot írjatok le, a felsősök pedig próbáljanak annyit írni, amennyit csak tudnak. 

Osszátok meg velem a szüneteteket :)

~Betti néni~