2020. március 23., hétfő

3. és 7. osztály

Kedves 3. osztály!

Mit szólnátok, ha gondolatban elutaznánk ebből a csúnya időből egy szebb, naposabb helyre?? Ugye, jó ötlet?? CSOMAGOLÁSRA FELKÉSZÜLNI!  Irány a Magyar nyelvtan szigete!!!! :)  A linkre kattintva már egy számotokra ismerős felületre érkeztek. Oldjátok meg a feladatokat!

http://www.okosdoboz.hu/feladatsor?id=88&select_osztaly_search=3-osztaly&select_tantargy_search=magyarnyelv&select_temakor_search=helyes%C3%ADrasi-szabalyok-ismerete-alkalmazasa

Jó szórakozást! - Betti néni


Kedves 7. osztály

A mai napra egy olyan játékot hoztam, amit már nagyon jól ismertek, és nem kell más hozzá csak a számítógéped!

A linkre kattintva éritek el a feladványokat!!!! Jó szórakozást!  - Betti néni

http://www.okosdoboz.hu/jatek?id=861&AbilityArea=5&NatTemakor=561

Mi van a SPÁJZban?

Kedves 1. osztályosok!

A mai napon már biztosan ügyesen írtatok, olvastatok és számoltatok. Túl vagytok az ebéden is. A mai ebéd elkészítése közben, ahogy a spájzban kutakodtam, a kezem ügyébe került egy zacskó gríz. Mit lehetne ebből készíteni?? Ahhhaaaaaa, már megvan!!!!! Grízes tálcát :D avagy RAJZTÁBLÁT!!! Most biztosan azt kérdezitek, hogy de mégis hogyan??? Megmutatom!!!

Nem kell hozzá semmi más csak egy olyan TÁLCA aminek van oldalt legalább 1,5 cm pereme van és némi gríz. Ha ezek megvannak már mehet is a móka!


Mit lehet a grízbe rajzolni, esetleg írni???? Jó hírem van, bármit!

Rajzolhatsz bele köröket, négyzeteket, házikót vagy csigavonalat. Esetleg cikkcakkot, vagy hullámvonalat :)

Kérjétek meg anyát vagy apát hogy rajzoljon nektek kis lapokra egyszerű mintát, amit Nektek kell majd "lemásolni" a grízes tálcára.

Jó szórakozást!!!

Betti néni