2020. március 28., szombat

HELLO HÉTVÉGE!

Hivatalosan már péntek délután elindult a hétvége, ez alap esetben is egy kis fellélegzést jelent, a jelenlegi helyzetben pedig inkább egy nagy levegővételt :)

Ma inkább csak egy kis szösszenetet hoztam, nem is feladat, nem is gyakorlás, inkább csak egy kis móka, kihasználva a kellemesen meleg tavaszi napsugarakat.

Bizonyára minden gyermekes családban akad néhány játékfigura, ahol fiúk vannak pedig szinte biztos, hogy van otthon egy dínó, de legalább egy traktor vagy tűzoltóautó biztosan. Az elmúlt időszakban pedig ipari mennyiségű papír is felhalmozódhatott akár.

A következő papír - ceruza játékot lehet akár családilag is játszani, aki hamarabb végez az kapja az első kocka csokit a délutáni nasiból :)

Mi is kipróbáltuk Benivel, igaz mi nem versenyeztünk, mert ő még csak 3,5 éves, nem lett volna fair, de így is jól szórakoztunk :)

Én azokat a játékokat használtam fel ami szinte elsőre a kezembe került, amikor bementem a gyerekszobába. Került a "kalapba": traktor, egy boci, egy TűzoltóSam, és egy dínó.

Kellett még papír és ceruza.




Élvezzétek a madárcsiripelést, a napsütést, és legfőképpen vigyázzatok magatokra!!

~Betti néni~